آشپزی ایرانی

آشپزی ایرانی

معرفی غذاهای ایرانی و محلی
آشپزی ایرانی

آشپزی ایرانی

معرفی غذاهای ایرانی و محلی

طرز تهیه خورش ترشه تره (گیلان)

خورش ترشه تره



مواد لازم برای خورش ترشه تره (گیلان)

سبزی (جعفری، تره، گشنیز، خلواش، نعناع و کمی اسفناج ) 1 کیلو

سیر 2 بوته کوچک

برنج 3 قاشق غذاخوری

تخم مرغ 4 عدد

آب نارنج یا آبغوره 1 فنجان

روغن یا کره 200 تا 250 گرم

زردچوبه و فلفل و نمک




 


خورش ترشه تره


 


طرز تهیه: سبزی را پاک کنید و خوب شسته و خیلی ریز خرد کنید. در یک قابلمه متوسط، سبزی،  برنج شسته شده و 3 لیوان آب بریزید و اجازه دهید تا مواد روی حرارت متوسط خوب بپزند.


 


سیر را پوست کنده و آن را با گوشت کوب له کنید.کمی نمک به سیر ها بزنید و آنها را در یک تابه کوچک با روغن یا کره سرخ کنید. اندکی زردچوبه اضافه کنید و سیر ها را خوب تفت دهید تا طلائی شوند.


 


هنگامی که سبزیها پخته شدند، نصف سیر سرخ شده را داخل آن بریزید. به باقی سیرها تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید. هنگامی که سرخ شدند، آنها را همراه با نمک و فلفل و آب نارنج به سبزی اضافه کنید تا یکی دو جوش بزند.




برای: 4 نفر

حاضر است در : 60 دقیقه

وعده: شام, نهار

دسته بندی دستور آشپزی : غذاهای ایرانی محلی و سنتی

مواد لازم : آب نارنج, ادویه, تخم مرغ, روغن, سبزیجات, سیر

طرز تهیه آبگوشت قرمه سبزی (همدان)

آبگوشت قورمه سبزی



مواد لازم برای آبگوشت قرمه سبزی (همدان)

سبزی قورمه 250 گرم

گوشت گوسفند نیم کیلو

لوبیا قرمز 1 لیوان

لیمو عمانی 4 عدد

پیاز داغ عسلی 3 قاشق سوپخوری

تخم مرغ 2 عدد

سیب زمینی 2 عدد

ماست ساده پرچرب

زردچوبه، فلفل و نمک



آبگوشت قرمه سبزی همدان


 


طرز تهیه: گوشت را در یک تابه نچسب مناسب به همراه استخوان و چربی هایش کمی سرخ کنید. گوشت را همراه با سبزی، لوبیا چیتی و پیاز سرخ شده و نمک و زردچوبه و فلفل درون زودپز برزید و با تقریبا 1 لیوان آب اجازه دهید تا بپزند.


 


لیمو عمانی را خرد کرده و هسته های آن را بیرون بیاورید. سیب زمینی ها را هم پوست کنده و تکه تکه کنید. لیمو عمانی و سیب زمینی را داخل گوشت بریزید و روی حرارت ملایم و متوسط قرار دهید تا کمی پخته شود.


 


پس از پختن مواد، پس از جوش آخر،  2 عدد تخم مرغ را جداگانه بشکنید و در غذا مخلوط کنید و هم بزنید. آبگوشت را با ماست سرو کنید.



برای: 6 نفر

حاضر است در : 140 دقیقه

وعده: نهار

دسته بندی دستور آشپزی : غذاهای ایرانی محلی و سنتی

مواد لازم : پیاز, تخم مرغ, سبزیجات, سیب زمینی, گوشت, لوبیا چیتی, لیمو عمانی, ماست