مواد لازم برای خورش ترشه تره (گیلان)
سبزی (جعفری، تره، گشنیز، خلواش، نعناع و کمی اسفناج ) 1 کیلو
سیر 2 بوته کوچک
برنج 3 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 4 عدد
آب نارنج یا آبغوره 1 فنجان
روغن یا کره 200 تا 250 گرم
زردچوبه و فلفل و نمک
خورش ترشه تره
طرز تهیه: سبزی را پاک کنید و خوب شسته و خیلی ریز خرد کنید. در یک قابلمه متوسط، سبزی، برنج شسته شده و 3 لیوان آب بریزید و اجازه دهید تا مواد روی حرارت متوسط خوب بپزند.
سیر را پوست کنده و آن را با گوشت کوب له کنید.کمی نمک به سیر ها بزنید و آنها را در یک تابه کوچک با روغن یا کره سرخ کنید. اندکی زردچوبه اضافه کنید و سیر ها را خوب تفت دهید تا طلائی شوند.
هنگامی که سبزیها پخته شدند، نصف سیر سرخ شده را داخل آن بریزید. به باقی سیرها تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید. هنگامی که سرخ شدند، آنها را همراه با نمک و فلفل و آب نارنج به سبزی اضافه کنید تا یکی دو جوش بزند.
برای: 4 نفر
حاضر است در : 60 دقیقه
وعده: شام, نهار
دسته بندی دستور آشپزی : غذاهای ایرانی محلی و سنتی
مواد لازم : آب نارنج, ادویه, تخم مرغ, روغن, سبزیجات, سیر
مواد لازم برای آبگوشت قرمه سبزی (همدان)
سبزی قورمه 250 گرم
گوشت گوسفند نیم کیلو
لوبیا قرمز 1 لیوان
لیمو عمانی 4 عدد
پیاز داغ عسلی 3 قاشق سوپخوری
تخم مرغ 2 عدد
سیب زمینی 2 عدد
ماست ساده پرچرب
زردچوبه، فلفل و نمک
آبگوشت قرمه سبزی همدان
طرز تهیه: گوشت را در یک تابه نچسب مناسب به همراه استخوان و چربی هایش کمی سرخ کنید. گوشت را همراه با سبزی، لوبیا چیتی و پیاز سرخ شده و نمک و زردچوبه و فلفل درون زودپز برزید و با تقریبا 1 لیوان آب اجازه دهید تا بپزند.
لیمو عمانی را خرد کرده و هسته های آن را بیرون بیاورید. سیب زمینی ها را هم پوست کنده و تکه تکه کنید. لیمو عمانی و سیب زمینی را داخل گوشت بریزید و روی حرارت ملایم و متوسط قرار دهید تا کمی پخته شود.
پس از پختن مواد، پس از جوش آخر، 2 عدد تخم مرغ را جداگانه بشکنید و در غذا مخلوط کنید و هم بزنید. آبگوشت را با ماست سرو کنید.
برای: 6 نفر
حاضر است در : 140 دقیقه
وعده: نهار
دسته بندی دستور آشپزی : غذاهای ایرانی محلی و سنتی
مواد لازم : پیاز, تخم مرغ, سبزیجات, سیب زمینی, گوشت, لوبیا چیتی, لیمو عمانی, ماست