آشپزی ایرانی

آشپزی ایرانی

معرفی غذاهای ایرانی و محلی
آشپزی ایرانی

آشپزی ایرانی

معرفی غذاهای ایرانی و محلی

طرز تهیه خورش چغرتمه (گیلان)

خورش چغرتمه



مواد لازم برای خورش چغرتمه (گیلان)

مرغ متوسط 1 عدد

تخم مرغ 8 عدد

پیاز داغ 3 قاشق

زعفران، نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین به میزان لازم

آب لیمو یا آب نارنج به میزان لازم



خورش چغرتمه گیلانی


 


طرز تهیه: مرغ را تمیز کنید و بعد از چند تکه کردن، آن را با کمی آب،  زردچوبه، فلفل و نمک بپزید.


 


تخم مرغ ها را در ظرفی با چنگال بزنید تا سفیده و زرده باهم مخلوط شوند. پیازداغ، زعفران، دارچین و کمی نمک و. فلفل را به تخم مرغ ها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند. حال در تابه روغن بریزید و هنگامیکه داغ شد، مایه تخم مرغی را داخل آن بریزید و تا زمانی که خودش را گرفت، آن را هم بزنید.


 


املت پیاز را به مرغ پخته اضافه کنیدو کمی آب نارنج بریزید و اجازه دهید تا خورش چند جوش بزند و جا بیفتد. این خورش تقریبا غلیظ است و نباید زیاد آب داشته باشد.




برای: 6 نفر

حاضر است در : 90 دقیقه

وعده: نهار

دسته بندی دستور آشپزی : غذاهای ایرانی محلی و سنتی

مواد لازم : آب نارنج, آبلیمو, ادویه, پیاز, تخم مرغ, زعفران, مرغ


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.